Skip navigation
Главная
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
Году выпуска
Автору
Названию
Ключевому слову
Последние поступления
Частые вопросы
Топ 10 публикаций
Топ 10 авторов СумГУ
Статистика
Справка
Войти
Мой архив
Получать обновления
на email
Редактировать профиль
SumDU Repository
Просмотр по автору Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Показаны результаты 1 - 18 из 18
Год выпуска
Название
Автор(ы)
Тип
Просмотров
Загружено
2020
Analysis of the possibility of fish and meat raw materials combination in products
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Pasichnyi, V.
;
Matsuk, Y.
Article
-1755738842
-798825528
2022
Determining the medical and biological safety of meat-containing polycomponent products based on regional raw materials
Pasichnyi, V.
;
Tischenko, V.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Marynin, A.
;
Moskaluyk, O.
;
Geredchuk, A.
Article
856339
75100
2021
Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.)
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
;
Tischenko, V.
;
Marynin, A.
;
Shubina, Y.
;
Strashynskyi, I.
Article
205553679
685403217
2019
Development of meatcontaining products with a balance of fatty acids composition
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
Book chapter
5389770
3204072
2022
Effects of Compound Polysaccharides Derived from Astragalus and Glycyrrhiza on Growth Performance, Meat Quality and Antioxidant Function of Broilers Based on Serum Metabolomics and Cecal Microbiota
Qiao, Y.
;
Guo, Y.
;
Zhang, W.
;
Guo, W.
;
Kyselov, O.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Wang, Z.
;
Liu, C.
Article
3518
7109
2020
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Pasichnyi, V.
;
Marynin, A.
;
Tischenko, V.
;
Strashynskyi, I.
;
Kyselov, O.
Article
3357835
6218591
2021
The quality characteristics of sausage prepared from different ratios of fish and duck meat
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Pasichnyi, V.
;
Shubina, Y.
;
Kyselov, O.
;
Marynin, A.
;
Strashynskyi, I.
Article
659317629
-1187352373
2022
Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages
Pasichnyi, V.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Tischenko, V.
;
Marynin, A.
;
Shubina, Y.
;
Svyatnenko, R.
;
Haschuk, O.
;
Moroz, O.
Article
78459048
163197503
2022
Дослідження використання продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах
Пасічний, В.М.
;
Шубіна, Є.А.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Мороз, О.О.
Article
102113
185247
2020
Дослідження впливу порошку виноградного насіння на окислювальні процеси варено-копчених ковбас
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Тищенко, В.І.
;
Радько, Р.М.
Conference Papers
38021
76046
2024
Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Пасічний, В.М.
;
Божко, С.Б.
;
Маринін, А.І.
Article
65
46
2021
Дослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Тищенко, В.І.
;
Пасічний, В.М.
;
Марінін, А. І.
Monograph
1157857873
815402861
2020
Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Тищенко, В.І.
;
Пасічний, В.М.
Article
130826
72558
2020
Дослідження ФТВ комбінованого фаршу варено-копчених ковбас при додаванні протеїну із насіння коноплі
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Балаклейська, Д.М.
Conference Papers
19085739
16059597
2022
Метаболізм вуглеводів
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
;
Chorna, Inna Valentynivna
Learning Object
384422813
-1052361855
2022
Розробка напівкопчених ковбасок з викориcтанням баранини і протеїну насіння коноплі
Пасічний, В.М.
;
Божко, С.Б.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Conference Papers
6443
10034
2022
Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі
Пасічний, В.М.
;
Божко, С.Б.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Conference Papers
2392
2946
2020
Стабілізація ліпідів варенокопчених ковбас з використанням порошку виноградних кісточок
Шубіна, Є.А.
;
Тищенко, В.І.
;
Bozhko, Nataliia Volodymyrivna
Conference Papers
441166
100242
Текущие фильтры:
×
Сортировать по:
году выпуска
названию
дате поступления
В порядке:
возрастания
убывания
Результатов на странице
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Перейти к: